IDENTITATE WEB - www.smartpedia.ro
You are here: Home  »  IDENTITATE WEB

IDENTITATE WEB

Imaginea firmei tale conteaza !

Esti unic, iti place sa ai ceva numai al tau si in felul acesta esti mai usor de recunoscut. Iti place cand oamenii isi amintesc numele tau si e cu atat mai bine daca te cunosc cu adevarat. Aceste lucruri sunt valabile si pentru firme sau produse. Clientii tai potentiali trebuie sa-si aminteasca ce le-ai oferit, ce avea special si la ce ii ajuta. Toate aceste elemente sunt transmise prin intermediul marcii. De aceea identitatea trebuie construita cu grija si cat mai aproape de nevoile de comunicare ale firmei. Numele este poate cel mai important element pentru o identitate puternica. El trebuie sa caracterizeze inainte de toate produsul. Indiferent de tehnica folosita pentru gasirea unei denumirii aceasta trebuie sa ramana intuitiva si explicativa. In plus trebuie sa sune bine, sa poata fi pronuntat usor pentru a fi inteles imediat.

Logo si grafica trebuie sa ramana in memoria vizitatorilor !

Logo-ul si grafica sunt si ele extrem de importante mai ales intr-un mediu precum Internetul in care orice este posibil. Numele si logo-ul trebuie sa se completeze reciproc. Impreuna asigura impactul vizual al produsului oferind o prima impresie asupra sa. Intr-un mediu caracterizat prin viteza aceasta prima impresie este de multe ori decisiva. Un copil murdar, dezordonat si lipsit de coerenta nu-si va gasi prea multi prieteni de joaca. Cu atat mai putin cand sunt si bani in joc.

LOGO + GRAFICA + SLOGAN = IDENTITATE WEB !

De aceea pentru proiectele de identitate luam in calcul aspecte de branding, comunicare, design, marketing, psihologie. Impreuna conduc la solutii de calitate capabile sa evidentieze punctele forte ale produsului. In plus, in domenii precum divertismentul si vestimentatia, sloganul si logo-ul in sine asigura o mare parte din vanzari doarece simbolizeaza un anumit statut.

Identitate web - imaginea firmei tale pe net si nu numai!

Te pregatesti de lansarea unui nou produs dar inca nu i-ai gasit o denumire si un logo? Te vom ajuta sa-i construiesti o identitate puternica prin alegerea unui nume potrivit, conceperea unui logo si a intregului pachet grafic.

Aplicatii web complexe

Ai activitati pentru care hartia si pixul nu mai sunt de ajuns sau pentru care nu exista un program de calculator? Pe baza cerintelor tale putem realiza aplicatii web la comanda.