Creare website - www.smartpedia.ro
You are here: Home  »  Creare website

SERVICII WEB DESIGN - CREARE WEB-SITE

CE ESTE WEB DESIGN-UL

Web design-ul reprezinta interfata grafica a unui site. Echipa noastra va realiza pentru dumneavoastra un layout (grafica site-ului) modern. Pentru a va convinge ca invitam sa vizitati portofoliu web design.

IMAGINEA TA PE INTERNET

Oricare ar fi motivul pentru care iti doresti sa ai propriul tau site, este important modul de realizare. Impreuna vom gasi solutii inovatoare capabile sa-ti promoveze eficient imaginea. Vrei un site de prezentare? Un magazin virtual? Poate o comunitate online, blog, forum? Colaborand le vom realiza. Pentru fiecare proiect de web design analizam amanuntit cerintele si gasim solutiile cele mai potrivite de constructie. Daca iti doresti un site de prezentare acesta trebuie sa fie cat mai simplu. Poate sa impresioneze prin design (animatii complexe si sunet) dar acest lucru va afecta claritatea informatiei. Un astfel de proiect este practic o brosura online disponibila in orice moment potentialilor clienti. Cat de usor ai citi o prezentare daca textul s-ar muta in continuu sau atentia ti-ar fi atrasa in 2-3 locuri simultan?

Realizarea unui site simplu cu tehnici de ultima generatie

De aceea dorim sa-ti promovam mai intai produsele si serviciile iar in jurul lor sa construim pagini web elegante. Poate esti interesat de implementarea unui magazin virtual. In acest caz iti doresti vanzari cat mai mari. Pentru astfel de proiecte punem accentul pe oferirea unei experiente placute si utile vizitatorilor. Astfel acestia se vor reintoarce si in timp va vor recomanda si cunoscutilor. Vizitati etapele realizarii unui proiect.